COVID19: Seguim oberts! Pots fer la teva comanda online. Mes informació

Shop

Corder Barrejat

10,13

El preu és per cada 0,5Kg. Per cada selecció de/l Costelles, renyonada, bistec i barbes que afegeixi a la cistella, hi posarà la unitat individual o el pes assocïat. Producte fresc. El preu del Kg és 20,26€/Kg. Per garantir la seguretat de tots i totes així com la frescura del nostres productes, la preparació de la comanda es farà el dia següent a la confirmació de la comanda, sempre que aquesta sigui desprès de las 12 del migdia.

SKU: XP-032PAR209 Categoría:

Descripción

Xarcuteria Paris et Presenta: Corder Barrejat

Producte fresc. El preu del Kg és 20,26€/Kg.. El preu per cada unitat/quantitat es: 10,13€. A la nostra página web hi podrà fer la comanda i li donem l’opció de pagament al moment de la recollida o via plataforma online. Per garantir la seguretat de tots i totes aixì com la frescura del nostres productes, la preparació de la comanda es farà el dia següent a la confirmació de la comanda, sempre que aquesta sigui desprès de las 12 del migdia. Abans de fer la preparació de la seua comanda, li trucarem per quedar a una data concreta i pugui venir a recollir els productes frescos a la nostra botiga de Balaguer. D’aquesta forma, estalviarà temps i no fará cues innecesaries.

Qué Inclou el Preu?

El preu és per cada 0,5Kg

Sobre Nosaltres

Som un negoci familiar que va obrir les portes l’any 1983, al Mercat comercial de Balaguer, on vam estar durant vint-i-cinc anys. L’any 2008, traslladem la botiga al C/ Cardenal Benlloch, 26 de Balaguer, on ens pots trobar actualment.

Els diferents productes que podeu trobar a la Xarcuteria París estan elaborats d’una manera força creativa e innovadora, amb productes exclusius i d’alta qualitat. La nostra missió és donar a conèixer un nou tipus de producte, el qual sigui únic i agradi als nostres clients, a més a més de vendre els productes tradicionals d’una carnisseria.

Información adicional

Unitats

0.5KG