COVID19: Seguim oberts! Pots fer la teva comanda online. Mes informació

Shop

Espatlles De Conill

El preu unitari conté 4 espatlles.. Per cada selecció de/l Espatlles de conill que afegeixi a la cistella, hi posarà la unitat individual o el pes assocïat. Producte fresc. Cada safata conté 4 espatlles de conill. Per garantir la seguretat de tots i totes així com la frescura del nostres productes, la preparació de la comanda es farà el dia següent a la confirmació de la comanda, sempre que aquesta sigui desprès de las 12 del migdia.

SKU: XP-066PAR408 Categoría:

Descripción

Xarcuteria Paris et Presenta: Espatlles De Conill

Producte fresc. Cada safata conté 4 espatlles de conill.. El preu per cada unitat/quantitat es: . A la nostra página web hi podrà fer la comanda i li donem l’opció de pagament al moment de la recollida o via plataforma online. Per garantir la seguretat de tots i totes aixì com la frescura del nostres productes, la preparació de la comanda es farà el dia següent a la confirmació de la comanda, sempre que aquesta sigui desprès de las 12 del migdia. Abans de fer la preparació de la seua comanda, li trucarem per quedar a una data concreta i pugui venir a recollir els productes frescos a la nostra botiga de Balaguer. D’aquesta forma, estalviarà temps i no fará cues innecesaries.

Qué Inclou el Preu?

El preu unitari conté 4 espatlles.

Sobre Nosaltres

Som un negoci familiar que va obrir les portes l’any 1983, al Mercat comercial de Balaguer, on vam estar durant vint-i-cinc anys. L’any 2008, traslladem la botiga al C/ Cardenal Benlloch, 26 de Balaguer, on ens pots trobar actualment.

Els diferents productes que podeu trobar a la Xarcuteria París estan elaborats d’una manera força creativa e innovadora, amb productes exclusius i d’alta qualitat. La nostra missió és donar a conèixer un nou tipus de producte, el qual sigui únic i agradi als nostres clients, a més a més de vendre els productes tradicionals d’una carnisseria.

Información adicional

Unitats

1 unitat